За нас

      “ИНФО ЦЕНТЪР НТГ” ООД е учебно–тренировъчна фирма с основна икономическа дейност “Информационни услуги в сферата на туристическата дейност”, основана в гр. Пловдив. Като жители на вековен град ние сме убедени, че тук има по много от всичко и за всекиго – роден, живеещ, гост или турист. Целта на нашата фирма  е да запознаем всеки един с древната история на Пловдив, с историческите и културните му забележителности, музеите и галериите, прекрасните паркове за отдих, множеството магазини и ресторанти, арт места и най-вече да му помогнем да усети магията, струяща от всяко кътче на нашия град. Ще развиваме и разширяваме дейността си, за да сме готови да се справим с всяко ново предизвикателство и да бъдат нашите потребители „Винаги информирани с нас”!

Началото ...

   

   ИНФО ЦЕНТЪР НТГ е учебно–тренировъчна фирма, която предлага информационни услуги в сферата на туристическата дейност. През 2020 г. тя ще отговаря на нуждите на посетителите на ежегодния панаир на учебно-тренировъчните фирми.

     За поредна година отговорната задача за управление на информационния щанд на Международния панаир на тренировъчните фирми ТФ Фест се пада на Националната търговска гимназия - Пловдив. Зад ИНФО ЦЕНТЪР НТГ стоим ние, учениците от 12Д клас, специалност „Икономическа информатика“. Като предприемчиви и амбициозни млади хора, които тепърва ще навлизат в бизнес средата, за нас е чест да дадем своя принос за осъществяването на това обогатяващо и забележително събитие.

      Този сайт бе направен със съдействието на нашите прекрасни ръководители – г-жа Недка Миленова и г-жа Татяна Ванчева.   Благодарим Ви за търпението и подкрепата!

gif.gif
96085080_172136480776621_472416025544805